Op zoek naar jouw droombaan?

Is het een feestje om bij jou te werken?

Wij helpen je medewerkers aan je organisatie te binden. Dit doen we door je te ontzorgen met:

Wout op kantoor MatchPerfect

Laat jouw bedrijfscultuur tot leven komen!

Hoe helpen we je?

Pauline op kantoor MatchPerfect

Verdieping

Nadat het medewerkersonderzoek is uitgevoerd, kiezen we een aantal opvallende kenmerken uit waar we op in willen zoomen. Dit doen we door met diverse medewerkers interviews te houden om een beeld te krijgen over waar precies de knelpunten zitten en verbetermogelijkheden liggen. 

Medewerkersonderzoek

Met ons medewerkersonderzoek brengen we het werkgeluk  en de medewerkerstevredenheid binnen je organisatie in kaart. Het medewerkersonderzoek is een online tool die anoniem wordt ingevuld door medewerkers en het management. 

Jules werkend bij MatchPerfect
Onboarding door MatchPerfect

Wij maken van ieder contactmoment met je medewerkers een feestje!

Onboarding

We helpen je met het opstellen van een onboarding programma voor nieuwe medewerkers. Het is belangrijk dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen binnen je organisatie. 

Medewerkers waarde scan

Waarderen en beoordelen

We helpen je bij het opzetten van een goede en moderne gesprekscyclus voor het functioneren en beoordelen van je medewerkers. Dit draagt bij aan het behoud van talent en geeft hen ook een gevoel van waardering. 

HR ondersteuning

Wij helpen je volledig op het gebied van HR. Zo kun je je eigen parttime HR medewerker inhuren die zich bezig houdt met alle HR gerelateerde zaken en die bijdrage aan het binden van medewerkers. Daarnaast kunnen we helpen bij het voeren van je HR administratie of het bieden van hulp bij eenmalige klussen. 

Strategisch personeelsmanagement

Het is belangrijk om periodiek goed te kijken naar je personeelscapaciteit. Hoe beoordeel je de verschillende medewerkers, welke medewerkers gaan vertrekken bij je organisatie of welke medewerkers presenteren niet naar behoren? De antwoorden op dit soort vragen, zorgen ervoor dat je bepaalde acties voor de toekomst zult moeten nemen. 

Pauline aan de slag bij MatchPerfect

Jouw voordelen

Neem vrijblijvend contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect