Op zoek naar jouw droombaan?

Hulp nodig bij de inzet van employer branding?

Zien of het matcht?

Hoe helpen we je verder?

Vergroot je naamsbekendheid als werkgever met

Social media

Het is belangrijk om regelmatig via social media te communiceren wie je als werkgever bent, waar je voor staat en welke vacatures er zijn. Op deze manier vergroot je je naamsbekendheid als werkgever en is de kans groter dat nieuwe medewerkers jouw bedrijf interessant vinden. Wij helpen bij alle communicatie op jouw social media kanalen.

Besteed jouw social media uit voor €600,- per maand

Hoe werkt dit?

Met ons employer branding pakket kun je al je social media activiteiten uitbesteden voor 1 vaste prijs per maand. Dit wordt aangeboden in abonnementsvorm en kan gecombineerd worden met onze recruitment process outsouring (RPO) oplossing. Op deze manier heb jij al je zaken op het gebied van recruitment en employer branding uitbesteed. 

Wat doen we nog meer?

Video en fotografie

Het menselijk brein verwerkt beeld 60.000 keer sneller dan tekst. Dat wil zeggen dat een video van 1 minuut gelijkstaat aan een tekst van 1,8 miljoen woorden.
Reden genoeg dus om met video of fotografie aan de slag te gaan. Social media kanalen geven ook de voorkeur aan video’s en foto’s ten opzichte van tekst. Video’s over hoe het is om bij jouw organisatie te werken of om een vacature uit te lichten, komen vaker hoger in de resultaten naar boven dan teksten.

Werken bij website

Wij helpen onze opdrachtgevers ook met het aanmaken en inrichten van een eigen werken bij website. Op deze manier heb je een aparte site waar je al je vacatures en werkgeversverhalen kunt delen voor een nog betere candidate experience. 

Zorg voor een werkgeversverhaal dat aansluit bij de behoefte van je doelgroep

Waar zit jouw onderscheidend vermogen?

Het is in de huidige krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker om duidelijk naar voren te brengen wie je als werkgever bent en waar je voor staat. Dit moet een afgeleide zijn van je visie, missie en strategie en het is belangrijk dat je werkgeversverhaal daadwerkelijk waar wordt gemaakt binnen je organisatie. Je werkgeversverhaal, ook wel je employee value proposition (EVP) of werkgeversmerk genoemd, vormt het uitgangspunt voor je communicatie intern en extern. Al deze communicatie wordt employer branding genoemd en helpt bij het vinden & binden van medewerkers.  

MatchPerfect helpt je bij het in kaart brengen van je werkgeversverhaal. We betrekken management en medewerkers bij het formuleren van de unieke waarden van je organisatie.  Daarnaast zorgen we ervoor dat deze aansluiten bij de behoeftes van kandidaten en medewerkers.

Nadat duidelijk is wat je werkgeversverhaal is, kunnen we deze zowel intern als extern communiceren. Op deze manier weten kandidaten en medewerkers wat ze van jou als werkgever mogen verwachten en waarom ze voor jou als organisatie moeten kiezen. Via MatchPerfect is het mogelijk om een deel of al je activiteiten op het gebied van employer branding aan ons uit te besteden. 

Wat zeggen de cijfers over de kansen van de inzet van employer branding?

Design
- 1 %

Daling kosten invullen vacature

Digital Marketing
+ 1 %

Meer kans op een effectief recruitment proces

Support
+ 1 %

Aanmeldingen geschikte kandidaten

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!

Kantoor MatchPerfect