Vacature HR adviseur

Hulp nodig bij de inzet van employer branding?

Wij helpen je graag met alles de inzet van employer branding.

Dit helpt bij het aantrekken van nieuwe medewerkers én het behoud van je huidige medewerkers.

Jules werkend bij MatchPerfect

De voordelen van MatchPerfect voor jou!

Vergroot je naamsbekendheid als werkgever met

Social media

Het is belangrijk om regelmatig te communiceren wie je als werkgever bent, waar je voor staat en wat de succesverhalen zijn van je medewerkers. Op deze manier vergroot je je naamsbekendheid als werkgever en is de kans groter dat nieuwe medewerkers jouw bedrijf interessant vinden. Wij helpen bij alle communicatie op jouw social media kanalen.

Video

Het menselijk brein verwerkt beeld 60.000 keer sneller dan tekst. Dat wil zeggen dat een video van 1 minuut gelijkstaat aan een tekst van 1,8 miljoen woorden.
Reden genoeg dus om met video aan de slag te gaan. Social media kanalen geven ook de voorkeur aan video’s ten opzichte van tekst. Video’s over hoe het is om bij jouw organisatie te werken of om een vacature uit te lichten, komen vaker hoger in de resultaten naar boven dan teksten.

Werken bij website via MatchPerfect

Fotografie

Uiteraard is fotografie onmisbaar om indrukken te geven over de organisatie, werkplek en toekomstige collega’s. We komen bij jou op locatie foto’s maken en die gebruiken we in de uitingen op de website en social media. 

Werken bij

Kandidaten gaan steeds vaker op zoek naar wat een werkgever voor hen kan betekenen. Het is belangrijk om vooraf informatie en indrukken te geven over hoe het is om bij jou te komen werken. Deze zaken kunnen we terug laten komen op een aparte werken bij website of op een aparte pagina op je huidige website.

Inhuur eigen collega

Hoe werkt dit?

Huur direct een van onze HR-specialisten in om ervoor te zorgen dat je jouw vacatures snel hebt vervuld. Wij werken op uurbasis en wanneer jij wil. 

Vergroot je aantrekkingskracht als werkgever

Employer branding

Met de inzet van employer branding willen we de aantrekkingskracht van jou als werkgever vergroten. Het communiceren naar je huidige en potentiële medewerkers wie je als werkgever bent en wat ze van je mogen verwachten, wordt steeds belangrijker om de juiste mensen aan te trekken en binnenboord te houden.

Werkgeversmerk

We helpen bij het formuleren van je werkgeversmerk of sjiek gezegd; je employee value proposition (EVP). Dit is de boodschap die duidelijk maakt wat huidige en potentiële medewerkers bij jou als werkgever kunnen verwachten.

Wat zeggen de cijfers over de kansen van de inzet van employer branding?

- 1 %
Design

Daling kosten invullen vacature

+ 1 %
Digital Marketing

Meer kans op een effectief recruitment proces

+ 1 %
Support

Aanmeldingen geschikte kandidaten

Neem vrijblijvend contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect