Op zoek naar jouw droombaan?

HR Scan

Zien of het matcht?

Is er een salarishuis, beloningsbeleid en personeelshandboek? Welke kennis en vaardigheden zijn er nu aanwezig en in de toekomst nodig? Past de structuur van je organisatie nog bij de huidige tijd?

Laat jouw organisatie doorlichten met onze bedrijfsscan.
Op deze manier weet jij waar jouw uitdagingen en kansen liggen voor de toekomst!

Waarom de HR Scan?

Een onafhankelijke blik op je organisatie

Social media recruitment

Weten waar je kansen en uitdagingen liggen

Wout

Inzicht in de benodigde kennis en vaardigheden

Vergroten naamsbekendheid

Onze werkwijze:

Online vragenlijst

We starten met het laten invullen van een online vragenlijst. We bepalen in samenspraak door wie we dit in laten vullen.

Interviews

Nadat de vragenlijst is ingevuld, komen we op locatie om nog meer informatie op te halen. De interviews gaan dieper in op thema's als HR, bedrijfsprocessen en de aanwezige kennis en vaardigheden.

Analyse

We gaan aan de slag met de analyse van alle verzamelende informatie en maken een overzicht over wat er nu wel op HR gebied aanwezig is, wat er eventueel verbeterd kan worden en waar mogelijke kansen liggen. Daarnaast kijken we naar de aanwezige kennis en vaardigheden en welke er in de toekomst benodigd zijn.

Adviesrapport

Uiteindelijk ontvang je van ons een adviesrapport, welke we komen presenteren. Deze bestaat onder andere uit een opleidings- en ontwikkelplan en concrete aanbevelingen voor verbeteringen voor je organisatie.

Waarom MatchPerfect?

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!

Kantoor MatchPerfect

Voorbeeld rapportage ontvangen?