Op zoek naar jouw droombaan?

Een specifieke vacature online uitlichten?

Wij helpen je met het inrichten en uitzetten van een online wervingscampagne voor jouw vacature!

Zien of het matcht?

Indien je niet het gehele werving & selectie proces uit handen wilt geven, maar alleen een online wervingscampagne wilt laten draaien, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij helpen je verder met jobmarketing of recruitment marketing.

Hoe dan?

Je krijgt een eigen pagina voor je vacature

Voorbeeld showcase pagina 2

Jouw vacature zichtbaar bij de juiste doelgroep

Vergroten naamsbekendheid

Kandidaten worden direct doorgestuurd

Voorbeeld mails versturen

Je eigen vacaturepagina

Om je eigen vacature origineel in de markt de zetten, creëren we een aparte pagina voor jouw vacature. Op deze pagina komen potentiële kandidaten vanuit de online wervingscampagne terecht. Doel is dat geïnteresseerde kandidaten hun gegevens achterlaten zodat er contact kan worden gelegd. De pagina zal volledig ingericht worden aan de hand van de huisstijl van het bedrijf inclusief logo. Daarnaast willen we met video- en/ of fotomateriaal inzicht geven in de toekomstige werkplek.

Hoe werkt dit?

Intake en plan van aanpak

We spreken samen je wensen en je vacature door. Vervolgens kunnen we aan de slag met een plan van aanpak. Hierin gaan we bepalen op welke kanalen jouw doelgroep te vinden is, welke looptijd de campagne moet hebben en welk budget ingezet moet worden. Dit voorstel leggen we daarna aan je voor.

Campagne en pagina opstellen

Op het moment dat we akkoord hebben op het voorstel, gaan we direct aan de slag met het aanmaken van een wervende campagne en vacature passend bij de doelgroep. Daarnaast maken we jouw eigen vacaturepagina aan. Hierin laten we alle benefits van jouw vacature terugkomen.

Campagne online en monitoren

We zetten de wervingscampagne online en deze zal zichtbaar zijn op de besproken kanalen en bij de specifieke doelgroep. We blijven de campagne ook monitoren en sturen deze bij waar nodig. Je ontvangt een terugkoppeling over de acties en we bespreken ons advies.

Kandidaten doorsturen

Alle aanmeldingen die binnenkomen worden doorgestuurd naar de opdrachtgever. Deze kan vervolgens contact opnemen met de kandidaten om een vervolg in te plannen. Het is ook mogelijk om een eerste selectie door ons te laten verzorgen. Wij nemen dan contact op met de kandidaat en bekijken of deze serieus geïnteresseerd is. We kunnen informatie voor je verzamelen en aan je voorleggen. Hiervoor wordt een aanvullende vergoeding voor de ingezette uren gevraagd.

Fotografie

Voor het opstellen van de pagina vinden we het belangrijk dat er foto’s worden gebruikt die indrukken laten zien van het bedrijf, collega’s en de werkplek. Als deze foto’s niet voorhanden zijn, sturen we onze eigen fotograaf om aansprekend materiaal te schieten.

Video

Een korte video over je vacature en je bedrijf  is ook een goede optie om toe te voegen aan de vacaturepagina en de online campagne. Deze geven nog een beter beeld van waar potentiële kandidaten komen te werken. Onze eigen content specialist komt bij je op locatie langs om een kort filmpje te schieten.

Wat kost dit?

Indien je kiest voor jobmarketing ofwel recruitment marketing betaal je 1 vaste prijs. De prijs bestaat uit de kosten voor het inrichten van de wervingscampagne en de vacaturepagina. Samen bepalen we het advertentiebudget wat we gaan inzetten. Je betaalt verder geen aanvullende fee voor de kandidaten. 

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Doe nu de test!

Step 1 of 8