Vacature HR adviseur

Medewerkersonderzoek

Breng in kaart hoe bevlogen je medewerkers zijn en waar de verbeterpunten liggen.

Inzicht werkgeluk

Bevlogen medewerkers laten jouw organisatie groeien!

Medewerkersonderzoek

Met ons medewerkersonderzoek of medewerkerstevredenheids-onderzoek (MTO) brengen we in kaart hoe medewerkers over je organisatie denken. Het medewerkersonderzoek bestaat uit een aantal stellingen en open vragen. Deze vragenlijst laten we altijd anoniem invullen. 

Het medewerkersonderzoek geeft inzicht op welke kenmerken jouw organisatie sterk scoort en welke kenmerken mogelijk verbetering behoeven. Daarnaast wordt de employee Net Promotor Score (eNPS) gemeten, deze geeft aan in hoeverre medewerkers jouw organisatie zouden aanbevelen bij vrienden en kennissen. Verder wordt in kaart gebracht welke thema’s medewerkers belangrijk vinden binnen je organisatie en hun werk. Respondenten kunnen ook nog specifieke verbeterpunten meegeven in het onderzoek. 

Onze voordelen voor jouw organisatie:

Samenwerken bij MatchPerfect 2

Wat zijn de kosten?

De kosten van ons medewerkersonderzoek hangen af van het aantal medewerkers en het aantal aanvullende opties dat ingericht moet worden.

Een standaard medewerkersonderzoek voor 1-50 medewerkers begint vanaf €2500,-. 

Verdieping

Als aanvulling op het medewerkersonderzoek, is er de mogelijkheid voor een verdieping. Dit doen we door met diverse medewerkers interviews te houden om een beeld te krijgen over waar precies de knelpunten zitten en verbeter mogelijkheden liggen. Op deze manier weet je als organisatie exact waar je je organisatie kunt verbeteren. Uit de praktijk is gebleken dat medewerkers zich meer open durven te stellen aan een onafhankelijk iemand. 

Meer informatie?