Op zoek naar jouw droombaan?

Een goed begin is het halve werk!

Wij zorgen voor een goede onboarding van je nieuwe medewerkers.

Zorg voor een kickstart van nieuwe medewerkers

Hoe helpen we je?

Onboarding elementen

Onboarding programma

In het onboarding programma staat beschreven welke stappen allemaal doorlopen moeten worden om een nieuwe medewerker zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen en de organisatie te leren kennen.  We stellen een programma op voor de nieuwe medewerker, maar ook voor de leidinggevende of HR. Op deze manier weet de laatste genoemde groep ook wat zijn of haar verantwoordelijkheden zijn. 

Onboarding

Het is voor een nieuwe medewerker die gaat starten bij je organisatie belangrijk dat deze zich zo snel mogelijk thuis voelt en goed ingewerkt wordt. Om dit allemaal in goede banen te leiden is een goede start belangrijk. Wij helpen je met het opzetten van een goed onboarding programma en alle onderdelen de daarbij horen. 

Onboarding programma
Jules op kantoor MatchPerfect

Introductiepresentatie

De introductiepresentatie of bedrijfspresentatie moet de nieuwe medewerker informatie geven over de nieuwe organisatie waar hij of zij aan de slag gaat. Verschillende onderdelen komen naar voren in deze presentatie. 

Inwerkprogramma

Het doel van het inwerkprogramma is om een nieuwe medewerker zo snel mogelijk inzetbaar te maken in zijn of haar nieuwe functie. Het inwerkprogramma heeft dus met name betrekking op wat iemand moet kennen of kunnen om de nieuwe functie zelfstandig uit te kunnen voeren. 

Evaluatie

Het is belangrijk om te weten of je onboarding programma effectief en doelmatig is. Dit brengen we in kaart met de onboarding monitor. Op deze manier weet je of onboarding programma voldoet of dat deze nog aangepast moet worden. 

Onboarding evaluatie

Neem vrijblijvend contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect