Op zoek naar jouw droombaan?

Vacature
Business development manager

Kantoor MatchPerfect

Over de functie:

MatchPerfect is een ambitieuze organisatie die de komende jaren verder door wil groeien naar de volgende fase. Om deze ambities kracht bij te zetten zijn we op zoek naar een business development manager die onze business naar het volgende level weet te brengen. Van het aanbrengen van nieuwe klanten tot het warm houden van bestaande klanten voor jou zijn deze werkzaamheden de perfecte match. Jij houdt van vrijheid in je functie en weet op deze manier de beste resultaten te bereiken.

Waar vul jij je agenda mee?​

Foto groep MatchPerfect
Jules werkend bij MatchPerfect

Wat krijg je nog meer naast een uitdagende job?

Jij beschikt over:

Wie zijn wij?

MatchPerfect is een HR-dienstverlener die met de MatchPerfect methode zorgt voor blije medewerkers en tevreden klanten. Dit realiseren we door organisaties te helpen met het vinden & binden van medewerkers middels het oplossen van HR- en wervingsvraagstukken. Met onze HR scan brengen we de kansen en verbeterpunten op HR vlak in kaart.

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers binnen iedere organisatie het belangrijkste kapitaal zijn en blije gezichten zorgen voor de beste resultaten. Ons motto luidt dan ook:
Iedere dag een stukje beter door het optimum uit organisaties en mensen te halen!​

We leveren parttime en interim HR en recruitment ondersteuning. Onze professionals richten zich met name op strategische en tactische vraagstukken. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers aan de beste kandidaten door via MatchPerfect.jobs de werving & selectie opdrachten te vervullen.

Direct solliciteren?!

Click or drag a file to this area to upload.