Op zoek naar jouw droombaan?

Laat jouw creativiteit
de vrije loop!

Vacature contentspecialist

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarin je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan? Wij zijn op zoek naar een contentspecialist die voor diverse opdrachtgevers aan de slag wil gaan met het creëren van vette content.   

Wat ga je doen?

Als contentspecialist ga je bij ons aan de slag met het creëren en bedenken van content voor diverse opdrachtgevers. De content heeft met name betrekking op vacatures en employer branding. Je richt de website en social mediakanalen van onze opdrachtgevers zo in dat dit geweldige wervingskanalen worden. Daarnaast denk je mee over hoe door middel van andere content wij onze opdrachtgevers verder kunnen helpen met het aantrekken van nieuwe medewerkers. Je creëert ook je eigen content over de diensten van onze opdrachtgevers, welke jij vervolgens plaatst op de mediakanalen van onze klanten. Je krijgt de vrijheid om zelf met leuke ideeën te komen en schakelt waar nodig externe partijen in.

Wat bieden wij?

Wat vragen wij?

Waaruit bestaan je werkzaamheden

Social media content creëren en plaatsen
60%
Overige marketing activiteiten
20%
Contact met klanten
15%
Overleg
5%

Wie zijn wij?

MatchPerfect is een HR-dienstverlener die MKB-bedrijven helpt met het behouden en aantrekken van medewerkers. Dit doen we door o.a. de medewerkerstevredenheid bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen en te verhogen. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers met het inrichten van diverse HR-processen zoals onboarding, talentmanagement en strategisch personeelsmanagement. Voor het aantrekken van medewerkers nemen wij voor onze opdrachtgevers hun arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment activiteiten uit handen. We schrijven voor onze opdrachtgevers hun vacatures en maken van hun website en social media krachtige wervingskanalen. Wij zijn in 2021 gestart en wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding.

Direct solliciteren?!

Click or drag a file to this area to upload.