Op zoek naar jouw droombaan?

Aan de slag voor diverse opdrachtgevers!

Vacature HR adviseur

Kantoor MatchPerfect

Ben je op zoek naar een functie met veel vrijheid en wil je verder doorgroeien in kennis en kunde? Wij zijn op zoek naar een HR adviseur die voor diverse opdrachtgevers verschillende HR-werkzaamheden uit handen neemt.

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur neem je bij ons een verscheidenheid aan HR-werkzaamheden voor onze opdrachtgevers uit handen. Zo houd je je onder andere bezig met het schrijven van vacatureteksten, up-to-date houden van functieprofielen en het opstellen van een onboarding programma. We bieden een breed pakket aan bij onze opdrachtgevers, dus ook het opstellen van arbeidscontracten en het opstellen en bijhouden van het personeelshandboek kan onder jouw takenpakket vallen evenals het werken aan verschillende HR-projecten. Je bent zelf aan zet en geniet dan ook van een grote mate van zelfstandigheid. Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, sparren we regelmatig met ons team over HR-vraagstukken. Op deze manier wordt jouw kennis en ervaring vergroot. Kortom genoeg mogelijkheden om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen in deze functie.

Pauline op kantoor MatchPerfect
Jules werkend bij MatchPerfect

Wat bieden wij?

Wat vragen wij?

Waaruit bestaan je werkzaamheden

HR werkzaamheden uitvoeren
70%
Contact met klanten
20%
Overleg
10%

Wie zijn wij?

MatchPerfect is een HR-dienstverlener die MKB-bedrijven helpt met het vinden en binden van medewerkers. Dit doen we door o.a. de medewerkerstevredenheid bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen en te verhogen. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers met het inrichten van diverse HR-processen zoals onboarding, talentmanagement en strategisch personeelsmanagement. Voor het aantrekken van medewerkers nemen wij voor onze opdrachtgevers hun arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment activiteiten uit handen. We schrijven voor onze opdrachtgevers hun vacatures en maken van hun website en social media krachtige wervingskanalen. Wij zijn in 2021 gestart en wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding.

Direct solliciteren?!

Click or drag a file to this area to upload.