Op zoek naar jouw droombaan?

Je eigen recruitment afdeling opzetten?!

Vacature recruitment consultant

Ben je ondernemend, proactief en lijkt het je leuk om onze recruitment activiteiten op poten te zetten? Ga dan bij ons aan de slag als recruitment consultant en groei mee met ons jonge bedrijf!

Wat ga je doen?

Als recruitment consultant ga je bij ons aan de slag met de werving en selectie van medewerkers voor onze opdrachtgevers. Je werkt voor diverse opdrachtgevers waardoor je ook te maken hebt met zeer verschillende vacatures. Dit maakt jouw werk extra leuk! Jij vindt het een uitdaging om een kandidaat te zoeken die past bij het bedrijf en de vacature. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en bent in staat om contact te hebben met verschillende doelgroepen. Samen met onze content creators zorg je ervoor dat de vacatures aantrekkelijk zijn en up-to-date blijven. Je bent graag in contact met andere mensen en blijft altijd professioneel. Daarnaast neem je indien nodig assesments af bij kandidaten en neem je het resultaat hiervan mee in het advies aan onze opdrachtgevers.

Pauline aan de slag bij MatchPerfect

Wat bieden wij?

Wat vragen wij?

Waaruit bestaan je werkzaamheden

Sourcen kandidaten
60%
Contact met kandidaten en klanten
25%
Ondersteunende HR werkzaamheden
10%
Overleg
5%

Wie zijn wij?

MatchPerfect is een HR-dienstverlener die MKB-bedrijven helpt met het vinden en binden van medewerkers. Dit doen we door o.a. de medewerkerstevredenheid bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen en te verhogen. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers met het inrichten van diverse HR-processen zoals onboarding, talentmanagement en strategisch personeelsmanagement. Voor het aantrekken van medewerkers nemen wij voor onze opdrachtgevers hun arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment activiteiten uit handen. We schrijven voor onze opdrachtgevers hun vacatures en maken van hun website en social media krachtige wervingskanalen. Wij zijn in 2021 gestart en wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Direct solliciteren?!

Click or drag a file to this area to upload.