Op zoek naar jouw droombaan?

Jouw ervaring inzetten bij diverse opdrachtgevers!

Vacature senior HR adviseur

Pauline op kantoor MatchPerfect

Ben je ondernemend en heb je al flink wat ervaring op HR vlak? Wij zijn op zoek naar een senior HR adviseur die voor diverse opdrachtgevers verschillende HR-werkzaamheden uit handen neemt.

Wat ga je doen?

Als senior HR adviseur neem je bij ons een verscheidenheid aan HR-werkzaamheden voor onze opdrachtgevers uit handen. Zo houd je je onder andere bezig met het schrijven van vacatureteksten, up-to-date houden van functieprofielen en het opstellen van een onboarding programma. We bieden een breed pakket aan bij onze opdrachtgevers, dus ook het opstellen van arbeidscontracten en het opstellen en bijhouden van het personeelshandboek kan onder jouw takenpakket vallen. Je bent zelf aanzet en geniet dan ook van een grote mate van zelfstandigheid. Als senior HR adviseur krijg je ook een coachende rol richting onze andere HR adviseurs. Je helpt hen verder met vraagstukken en vindt het leuk om hen mee te begeleiden in hun ontwikkeling. Je krijgt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de HR tak binnen MatchPerfect.

Jules op kantoor MatchPerfect
Wout op kantoor MatchPerfect

Wat bieden wij?

Wat vragen wij?

Waaruit bestaan je werkzaamheden

HR werkzaamheden uitvoeren
60%
Contact met klanten
30%
Overleg
10%

Wie zijn wij?

MatchPerfect is een HR-dienstverlener die MKB-bedrijven helpt met het behouden en aantrekken van medewerkers. Dit doen we door o.a. de medewerkerstevredenheid bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen en te verhogen. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers met het inrichten van diverse HR-processen zoals onboarding, talentmanagement en strategisch personeelsmanagement. Voor het aantrekken van medewerkers nemen wij voor onze opdrachtgevers hun arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment activiteiten uit handen. We schrijven voor onze opdrachtgevers hun vacatures en maken van hun website en social media krachtige wervingskanalen. Wij zijn in 2021 gestart en wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding.

Direct solliciteren?!

Click or drag a file to this area to upload.