Op zoek naar jouw droombaan?

Inzicht in jouw personeelscapaciteit?

Met strategisch personeelsmanagement spelen we in op je personeelsbehoefte op de korte- en lange termijn

Strategisch personeelsmanagement

Hoe helpen we je?

Medewerkers waarde scan

Plan van aanpak

Nadat we weten op welke vlakken je organisatie mogelijk in de problemen komt qua personeelsbezetting, gaan wij aan de slag met het maken van een plan van aanpak. In dit plan van aanpak staat beschreven welke acties we uit kunnen gaan zetten om de personeelsbezetting op de korte- en lange termijn op het juiste niveau te houden. 

Medewerkers waarde scan

Met onze medewerkers waarde scan brengen we in kaart hoe de directie en/of leidinggevende de diverse medewerkers beoordelen. Op deze manier weten we waar mogelijke gaten ontstaan en waar actie ondernomen moet worden op de korte- of lange termijn.  Dit kunnen we per afdeling of functiegroep in kaart brengen.

Pauline op kantoor MatchPerfect
Jules werkend bij MatchPerfect

Open- of meeloop dagen

Een andere optie is om open- of meeloop dagen te organiseren en kandidaten te interesseren om aan de slag te gaan bij jullie organisatie. Tijdens deze dagen krijgen potentiële kandidaten inzicht in wat voor organisatie jullie zijn en wat de functie in gaat gehouden.  Wij helpen je bij het organiseren van dergelijke dagen. Op deze manier weet jij nieuwe kandidaten aan je te binden. 

Recruitment

Een onderdeel van het plan van aanpak kan zijn dat we via recruitment gericht kandidaten gaan benaderen voor je organisatie. Als we nu al weten dat we over bijvoorbeeld een jaar nieuwe medewerkers nodig hebben voor bepaalde functies, dan kunnen we nu al starten met het gericht werven van kandidaten op bijvoorbeeld Linkedin. 

Logo MatchPerfect

Neem vrijblijvend contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect