Op zoek naar jouw droombaan?

De MatchPerfect methode

Wij vertalen jouw bedrijfsdoelen naar concrete en heldere strategische HR doelen!

Zien of het matcht?

Iedere dag beter

Allemaal vraagstukken waar je als ondernemer, directeur of HR-medewerker wellicht niet direct aan denkt, maar die wel cruciaal zijn om de juiste stappen te kunnen zetten met je organisatie.

Vanuit de gedachte iedere dag beter, willen wij het optimum uit organisaties en mensen halen. Onze betrokken en deskundige consultants komen met vooruitstrevende ideeën om jouw onderscheidend vermogen als organisatie te vergroten. Dit begint bij het formuleren van een strategisch HR plan en dat doen we volgens de MatchPerfect methode. 

Aan de slag met het creëren van de ultieme employee experience!
Jij wil toch ook dat jouw medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen?

Het 'nieuwe HR'

Wij zien HR niet meer als louter probleemoplossers die dagelijks bezig zijn met het blussen van brandjes binnen organisaties. Wij denken dat HR sturend kan zijn in het creëren van de ultieme employee experience, waardoor zij echt het verschil weten te maken binnen organisaties!

De MatchPerfect methode

Stapsgewijs
jouw organisatie
verbeteren

Met de MatchPerfect methode gaan we stapsgewijs aan de slag met het verbeteren van jouw organisatie. Dit doen we volgens een gedegen stappenplan waardoor je organisatie steeds onderscheidender en verbeterd wordt. 

Hoe ziet het huidige HR landschap er uit? Welke onderdelen zijn er wel aanwezig, welke niet en welke kunnen verbeterd worden? Een open, frisse en onafhankelijke blik op jouw organisatie. 

In een gezamenlijke sessie bepalen we welke HR doelen we voor de komende jaren belangrijk vinden. Deze moeten uiteraard aansluiten bij jullie bedrijfsstrategie. De HR doelen leggen we vast in een strategisch HR plan.

Vanuit het strategisch HR plan gaan we dieper in op de onderdelen die we belangrijk achten. We doen verder onderzoek in wat er nu wel aanwezig is en wat er bij de organisatie past.

Na de verdieping gaan we projecten definiëren. We bepalen per project wat de prioriteit zou moeten zijn en wat de impact is. Daarnaast stellen we per project een tijdspad en kostenbegroting vast. Wij geloven in een projectmatige aanpak, omdat we op deze manier sneller een kop en een staart aan onderdelen in je organisatie kunnen geven. 

Als we met met z’n allen akkoord zijn met de projecten, gaan we aan de slag met het verder verbeteren van jouw organisatie. Uiteindelijk bepalen jullie zelf wie welk project oppakt. Mogelijk pakken jullie sommige projecten liever zelf op. 

Wij vinden het belangrijk dat de samenwerkingen met onze opdrachtgevers naar tevredenheid verlopen, daarom gaan we regelmatig met elkaar om tafel om te evalueren hoe de samenwerking verloopt. 

Breng jouw HR kansen in kaart
met onze HR scan

Een cruciaal onderdeel van de weg naar het ‘nieuwe HR’ is onze HR scan. Hiermee brengen we je huidige HR landschap in kaart en laten we zien waar jouw kansen liggen. Op deze manier krijg je een goed inzicht in jouw organisatie. 

Voorbeeld projecten

Wij ondersteunen bij de meest uiteenlopende projecten als het gaat om HR. Dit verschilt ook per opdrachtgever, want iedere opdrachtgever heeft zijn eigen prioriteiten en wensen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van HR projecten waarin onze consultants jouw organisatie ondersteunen.

Werkgeluk

Aan de slag met het verhogen van het werkgeluk! De MatchPerfect-methode zorgt voor blije medewerkers en tevreden klanten! Zien of

Lees verder »

Onboarding

Een goed begin is het halve werk! Wij zorgen voor een goede onboarding van je nieuwe medewerkers. Aanvragen Zorg voor

Lees verder »

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!

Kantoor MatchPerfect