Op zoek naar jouw droombaan?

Interim of parttime versterking nodig?

Onze experts tillen jouw organisatie naar een hoger niveau met HRM!

Zien of het matcht?

Interim of parttime ondersteuning van het hoogste niveau

Wij bieden ondersteuning aan op management niveau als het gaat om HRM. Of het nu gaat om een HR manager, HR director of een HR business partner, onze experts hebben jarenlange ervaring en tillen jouw organisatie naar een hoger niveau. Onze consultants zijn parttime of op interim basis inzetbaar. 

Iedere dag het optimum uit jouw organisatie halen

Onze consultants opereren iedere dag vanuit onze kernwaarden:

Op deze manier helpen wij onze opdrachtgevers dagelijks met het vergroten van hun onderscheidende vermogen en het neerzetten van een duurzaam HRM beleid.

Parttime

Veel MKB bedrijven hebben geen fulltime HR manager of HR business partner nodig, maar willen wel aan de slag met strategische en tactische HR vraagstukken. Vaak is het zo dat de HR verantwoordelijke naast de operationele taken niet over voldoende tijd of kennis beschikt om met strategisch HR aan de slag te gaan. Onze experts zijn parttime in te huren als HR manager, HR director of HR Business Partner. Zij zijn het verlengstuk en sparringpartner voor het management en directie. Een parttime HR manager of HR business partner inhuren kan al vanaf 8 uur per week. Op deze manier helpen onze experts bij de groei van jouw organisatie!

Interim

Heb je voor langere tijd een HR manager of HR business partner nodig, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Indien er bijvoorbeeld iemand voor een langere tijd afwezig is, dan zijn onze specialisten een uitstekende tijdelijke oplossing. Onze experts hebben jarenlange ervaring en weten zich snel in te graven in jouw organisatie. Op deze manier blijven tactische en strategische HR vraagstukken niet liggen. Het inhuren van een interim HR manager of HR business partner kan al vanaf een looptijd van 3 maanden. 

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kantoor MatchPerfect