Op zoek naar jouw droombaan?

Zorg voor een goede gesprekscyclus

Een goede cyclus voor het waarderen en beoordelen van je medewerkers draagt bij aan het behoud van talent.

Jules bij Matchperfect

Hoe helpen we je?

Moderne gesprekcyclus

We helpen je bij het opzetten van een goede en moderne gesprekscyclus voor het functioneren en beoordelen van je medewerkers. Dit draagt bij aan het behoud van talent en geeft hen ook een gevoel van waardering. 

Functioneren, beoordelen & voortgang

Medewerkers willen graag waardering voelen voor het werk dat ze leveren. Om tot een goede waardering te komen is een goed systeem voor het beoordelen en waardering van belang. Daarnaast is het houden van meerdere gesprekken belangrijk om ervoor te zorgen wat er bij je medewerkers speelt en welke ondersteuning ze nodig hebben. 

Wout op kantoor MatchPerfect

Competentie management

Medewerkers vinden het belangrijk dat ze naast een eerlijke beoordeling ook inzicht krijgen in waar ze nog in kunnen verbeteren. Om dit inzicht te geven, gaan we aan de slag met competentiemanagement. Op deze manier maken we inzichtelijk welke competenties bij bepaalde functies horen en hoe medewerkers hierop scoren. Zij weten dan ook waar ze in kunnen verbeteren. 

360 graden feedback

Om je medewerkers verder te ontwikkelen, kan het handig zijn om feedback op te vragen bij collega’s. Op deze manier weet een medewerker waar hij of zij zich in kan verbeteren en op welke vlakken de medewerker gewaardeerd wordt door collega’s. 

Jouw voordelen

Neem vrijblijvend contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect