Op zoek naar jouw droombaan?

Assessments

Breng het potentieel van een kandidaat of medewerker in kaart met onze assessments!

Zien of het matcht?

Heeft iemand de potentie om door te groeien?

Hoe helpen we je?

Assessments

Vraag jij je weleens af of een kandidaat geschikt is voor een vacature? Wil je weten of een medewerker de potentie heeft om door te groeien? Breng het in kaart met onze assessments. 

Wij bieden assessments aan via het platform Perform van Thomas International. Deze assessments zijn gebaseerd op krachtige, gevalideerde en psychologische wetenschap die mensen al meer dan 40 jaar helpt om zichzelf en anderen beter te begrijpen.

Onze specialisten zijn in staat om de juiste interpretaties te doen en de resultaten af te zetten tegen bijvoorbeeld een functieprofiel.

Onze werkwijze:

Aanvraag verwerken

We gaan aan de slag met je aanvraag. Samen bepalen we onder andere welke onderdelen we belangrijk vinden om te toetsen. Dit kan bijvoorbeeld op bepaalde competenties zijn uit het functieprofiel of de vacature.

Kandidaat uitnodigen

We nodigen de kandidaat per email uit voor het maken van de assessments. Deze assessments kunnen online worden ingevuld.

Resultaten verwerken

De resultaten van de assessments worden verwerkt en bestudeerd.

Gesprek kandidaat

De resultaten van de assessments worden samen met de kandidaat doorgesproken en er wordt verdere informatie over de kandidaat opgehaald.

Advies

Uiteindelijk brengen we een advies uit aan onze opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld gaan over of de kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie of dat de kandidaat mogelijk door kan groeien.

Assessments Thomas International

Match met functieprofiel?

Wist je dat wij de resultaten van het assessment kunnen vergelijken met een functieprofiel. Zo kun je goed in kaart brengen of iemand geschikt is voor een specifieke functie! Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect