Op zoek naar jouw droombaan?

Recruitment uitbesteden?

Wij nemen jouw vaste recruitment activiteiten uit handen.

Zien of het matcht?

Met onze recruitment process outsourcing (RPO) oplossing nemen wij al je vaste activiteiten op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie over. Op deze manier kun jij je bezig houden met hetgeen waar je goed in bent en blijven de kandidaten toch binnenkomen. We doen dit in abonnementsvorm en voor 1 vaste prijs per maand!

Besteed al je recruitment activiteiten uit voor 1 vaste prijs per maand!

Start al vanaf €400,- per maand!

Wat nemen we van je over?

Vacatures schrijven

We schrijven je vacatures en zorgen ervoor dat deze aansluiten bij je werkgeversverhaal en de behoeftes van je doelgroep. Iedere doelgroep heeft andere behoeftes en deze brengen we van tevoren in kaart. 

Op deze manier worden jouw vacatures onderscheidend in de markt gezet en vallen deze meer op bij potentiële kandidaten. 

Vacatureplatformen

We nemen het beheer van je vacatureplatformen, zoals Indeed en werkzoeken.nl, van je over. We plaatsen de vacatures hierop, zorgen ervoor dat alle kandidaten een antwoord krijgen en zorgen ervoor dat de vacatures regelmatig vernieuwd worden. Op deze manier blijven jouw vacatures bovenaan de lijstjes staan. 

Kandidaten zoeken en spreken

We gaan actief op zoek naar kandidaten en benaderen ze indien we raakvlakken met je vacatures zien. Dit doen we onder via LinkedIn, Werk.nl en Indeed.

Afhankelijk van jouw wensen voeren wij ook de eerste gesprekken met kandidaten. Op deze manier screenen we de kandidaten nog wat uitgebreider en doen we een check op betrouwbaarheid. 

MatchPerfect.jobs

Jouw vacatures worden ook op ons gloednieuwe platformen MatchPerfect.jobs geplaatst. Met dit platform hebben we wekelijks een bereik van 50.000+ en worden je vacatures nog beter zichtbaar bij de juiste doelgroep. 

Social media campagnes

Maandelijks draaien we diverse social media campagnes waar jouw vacatures ook in mee worden genomen. Op deze manier heb je een extra kanaal waar jouw vacature mee onder de aandacht worden gebracht. 

Vul je RPO aan met ons employer branding pakket voor een
nog grotere aantrekkingskracht!

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kantoor MatchPerfect