Over ons

Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie uitbesteden?

Wij nemen jouw vaste recruitment en arbeidsmarktcommunicatie activiteiten uit handen.

Zien of het matcht?

Met onze recruitment process outsourcing (RPO) oplossing nemen wij al je vaste activiteiten op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie over. Op deze manier kun jij je bezig houden met hetgeen waar je goed in bent en blijven de kandidaten toch binnenkomen. We doen dit op uurbasis en op basis van jouw behoefte. 

Hoe doen we dat?

Vacatures schrijven

We schrijven je vacatures en zorgen ervoor dat deze aansluiten bij je werkgeversverhaal en de behoeftes van je doelgroep. Iedere doelgroep heeft andere behoeftes en deze brengen we van tevoren in kaart. 

Op deze manier worden jouw vacatures onderscheidend in de markt gezet en vallen deze meer op bij potentiële kandidaten. 

Social media

We plaatsen jouw vacatures op een aantrekkelijke manier op social media. Een groot deel van de werkzoekenden is te vinden op social media. Het verschilt per doelgroep op welke social media kanaal iedereen actief is, daarom plaatsen we deze standaard op LinkedIn, Instagram en Facebook. Daarnaast plaatsen we sommige vacatures ook op TikTok en Snapchat. 

Vacatureplatformen

We nemen het beheer van je vacatureplatformen, zoals Indeed en werkzoeken.nl, van je over. We plaatsen de vacatures hierop, zorgen ervoor dat alle kandidaten een antwoord krijgen en zorgen ervoor dat de vacatures regelmatig vernieuwd worden. Op deze manier blijven jouw vacatures bovenaan de lijstjes staan. 

Kandidaten zoeken en spreken

We gaan actief op zoek naar kandidaten en benaderen ze indien we raakvlakken met je vacatures zien. Dit doen we onder via LinkedIn, werk.nl en Indeed.

Afhankelijk van jouw wensen voeren wij ook de eerste gesprekken met kandidaten. Op deze manier screenen we de kandidaten nog wat uitgebreider en doen we een check op betrouwbaarheid. 

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kantoor MatchPerfect