Op zoek naar jouw droombaan?

Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment uitbesteden?

We helpen je met het aantrekken van het juiste talent en zorgen ervoor dat jouw vacatures online goed zichtbaar zijn.

Zien of het matcht?

Hoe doen wat?

Vacature opstellen

Wij stellen de vacatures voor je op en zorgen ervoor dat deze aansluiten bij je doelgroep. Met onze hulp zorg je ervoor dat kandidaten precies weten wat jij als werkgever te bieden hebt. 
Zo heb je altijd een gesprek met een geschikte kandidaat, wat de kans van slagen vergroot.

Social media

Via social media zorgen we ervoor dat je vacatures aantrekkelijk in de markt worden gezet. Wij stellen de berichten op en plaatsen deze vervolgens op je eigen social media kanalen. Dit doen we onder andere op Instagram, Linkedin, Facebook en TikTok. 

Vacature platform beheer

Om ervoor te zorgen dat jij je alleen hoeft te focussen op het selecteren van je juiste kandidaten, nemen wij het beheer van je vacatureplatformen van je over. We verzamelen alle aanmeldingen en zorgen dat kandidaten ook altijd een antwoord krijgen. Indeed en Werkzoeken zijn platformen die we bijvoorbeeld altijd meenemen.

Vacature video

Een goede manier om een indruk te geven van je vacature en de organisatie is het gebruik van video content. Beelden zeggen veel meer dan woorden. Wij kunnen dit soort video’s maken en zorgen dat deze goed verspreid wordt.

Actief kandidaten zoeken

We gaan voor je vacature actief op zoek naar kandidaten. Dit doen we door gericht potentiële kandidaten te benaderen voor de functie via onder andere Linkedin en Indeed. 

Bovenaan in Google

Met betaalde advertenties kunnen we ervoor zorgen dat je bovenaan komt in Google of dat je betaald zichtbaar wordt op social media. Op deze manier komt je vacature bij de juiste doelgroep terecht. 

Jules bij Matchperfect

Inhuur eigen collega

Hoe werkt dit?

Wij ontzorgen je als het gaat om alle zaken die te maken hebben met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Op deze manier blijven jouw vacatures goed zichtbaar en dit zorgt voor meer geschikte kandidaten. Dit doen we op uurbasis, dus je betaald alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Zie het als een parttime collega die je inhuurt.

Werving & selectie

Lukt het toch niet om een specifieke vacature in te vullen? Niet getreurd, want dan kunnen we de zoektocht verder opschalen met een werving & selectie traject.  Hiermee zetten we alles op alles om alsnog de geschikte kandidaat te vinden en omdat je al klant bent, krijg je ook een fikse korting op de wervingsfee. 

Jouw voordelen

Neem vrijblijvend
contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect