Op zoek naar jouw droombaan?

Op zoek naar de beste match!

Vacature recruiter parttime

Wil je graag werken als recruiter voor verschillende opdrachtgevers en daarnaast genieten van een grote mate van zelfstandigheid? Wij zijn op zoek naar een recruiter die de werving en selectie voor diverse opdrachtgevers uit handen neemt.

Wat ga je doen?

Als recruiter ga je bij ons aan de slag met de werving en selectie van medewerkers voor onze opdrachtgevers. Het gaat om een verscheidenheid aan vacatures waar jij de juiste mensen voor gaat zoeken. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, waardoor jij als geen ander in kan schatten of iemand geschikt is voor de functie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de kandidaat. Afhankelijk van de opdrachtgever plan je het eerste gesprek in of voer je deze zelf. Daarnaast zorg je ervoor dat de vacatureteksten aantrekkelijk zijn en up-to-date blijven. Je vindt het een leuke uitdaging om door middel van de inhoud van de vacaturetekst de juiste doelgroep aan te trekken. Je bent graag in contact met andere mensen en blijft altijd professioneel.

Recruitment

Wat bieden wij?

Wat vragen wij?

Waaruit bestaan je werkzaamheden

Sourcen kandidaten
60%
Contact met kandidaten
20%
Contact met klanten
15%
Overleg
5%

Wie zijn wij?

MatchPerfect is een HR-dienstverlener die MKB-bedrijven helpt met het behouden en aantrekken van medewerkers. Dit doen we door o.a. de medewerkerstevredenheid bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen en te verhogen. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers met het inrichten van diverse HR-processen zoals onboarding, talentmanagement en strategisch personeelsmanagement. Voor het aantrekken van medewerkers nemen wij voor onze opdrachtgevers hun arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment activiteiten uit handen. We schrijven voor onze opdrachtgevers hun vacatures en maken van hun website en social media krachtige wervingskanalen. Wij zijn in 2021 gestart en wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding.

Direct solliciteren?!

Click or drag a file to this area to upload.