Op zoek naar jouw droombaan?

Dringend op zoek naar nieuwe medewerkers?

Wij helpen jou met de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Besteed al je activiteiten aan ons uit op het gebied van:

Daantje bij MatchPerfect

Huur je eigen parttime recruiter in!

Hoe helpen we je?

Samenwerken bij MatchPerfect

Recruitment

Naast het schrijven én up to date houden van je vacatures, gaan we ook actief op zoek naar geschikte kandidaten. Dit doen we bijvoorbeeld door gericht kandidaten te benaderen via Linkedin of mee te denken over de aanwezigheid op open dagen. Daarnaast zorgen we ervoor dat kandidaten snel antwoord krijgen. Zo is de eerste check al door ons gedaan en sturen we alleen de geschikte kandidaten naar je door. 

Arbeidsmarktcommunicatie

We nemen voor jou alle activiteiten rondom je arbeidsmarktcommunicatie uit handen. Dat houdt in dat we je vacatures schrijven, plaatsen en bijhouden op jullie eigen website, social media en vacaturesites zoals Indeed. 

Wij zorgen ervoor dat jouw vacature snel is gevuld! 

Jules werkend bij MatchPerfect

Jouw voordelen

Wat maakt jou als werkgever uniek?

HR-marketing & employer branding

We zorgen ervoor dat je naamsbekenheid als werkgever wordt vergroot. Dit doen we middels de inzet van HR-marketing en employer branding. Op deze manier wordt het voor de buitenwereld duidelijker wat jij als werkgever te bieden hebt en hoe het is om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Potentiële kandidaten vinden het steeds belangrijker dat een organisatie goed bij hen past. Het is daarom extra belangrijk om jezelf als werkgever te promoten, zodat kandidaten weten wat ze bij jou organisatie kunnen verwachten. 

Neem vrijblijvend contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Kantoor MatchPerfect